(test) PRINCE2 Foundation


– Verdens mest benyttede projektstyringsmetode

Kursuskalender

→ Aktuelle events→ IT Service desk→ Kundeservice→ Kursusoversigt

Kontakt os for firmaforløb

 

Praktiske informationer

Varighed: 3 dage
Tidspunkt: 9.00 – 17.00
Kursuspris: 9.995,- ekskl. moms
Eksamenspris: 1.950,- ekskl. moms

Kursusprisen inkluderer forplejning og kursusmateriale.

 

Formål

Projektledelse er blevet en del af hverdagen i de fleste virksomheder og organisationer. Men mange projekter fejler i at nå deres mål – ikke fordi der er mangel på faglige kompetencer, men fordi der opstår uklarhed omkring roller og ansvar, der mangler tid og ressourcer, og fordi kommunikationen ofte ikke er klar og konsekvent.

Ved at have en struktureret og gennemtestet tilgang til projektstyring, der kan tilpasses organisationen eller det enkelte projekt, er du sikker på at få flere projekter kørt succesfuldt i mål med det forventede udbytte som resultat.
Hos Peopleteam og BlueHat ønsker vi at klæde vores kursister på til at kunne planlægge, styre og gennemføre projekter med succes. Som projektleder er det en fordel at kunne mestre PRINCE2®

 

Efter kurset er du bedre til:

  • At planlægge, styre og gennemføre projekter
  • At benytte best practice inden for PRINCE2®
  • At styre projekter efter PRINCE2®-metoden
  • At indgå som deltager i projekter, der styres efter PRINCE2®

 

Om PRINCE2®-metoden

PRINCE2® er en international anerkendt metode til projektstyring. PRINCE2®-metoden er udviklet ud fra erfarne succesfulde projektlederes praksis. Den er i dag den førende projektledelsesmetode internationalt og er udbredt i over 90 lande og oversat til 11 sprog.
Nationale og internationale brands anvender PRINCE2® til at styre deres projekter, bl.a.: Tesco, DHL, Skandia, LEGO, Novo Nordisk, Vestas, PFA Pension, Dong Energy, TDC, den danske stat og over halvdelen af de danske kommuner.

 

Undervisning

Ca. 4 uger inden kursusstart modtager du grundbog og materialer til kurset. Enten pr. post eller på et af vores intromøder.
Du skal påregne 40-50 timers forberedelse inden kursusstart.
Undervisningen er en kombination af klasseundervisning, case- og gruppearbejde, selvstudie samt hjælpeværktøjer og øvelser.

 

Eksamen

PRINCE2® Foundation-eksamen er en multiple-choice-test af 1 times varighed.
50% af spørgsmålene skal besvares korrekt for at bestå og opnå certificeringen.
Efter endt kursus modtager du et kursusbevis fra Rovsing Business Academy, og får efter ca. 2 uger tilsendt det officielle certificeringsbevis fra certificeringsmyndigheden AXELOS i England.

 

Ekstra med i pris

Prisen inkluderer officiel PRINCE2® manual og forberedelseshæfte, adgang til PRINCE2®-quiz og fuld forplejning på alle kursusdagene.

 

The PRINCE2® Foundation courses on this page are offered by Rovsing Business Academy ATO of AXELOS Limited.
PRINCE2 is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.
www.prince-officialsite.com